От х:

Днес в x:

Лора Крумова се завръща в ефира след майчинство, но в "Нова"

Телевизионните водещи Лора Крумова и Галя Щърбева се завръщат в ефира на "Нова телевизия" след майчинство с ново общо предаване, наречено "На 6-тия ден", съобщи телевизията.

Преди отпуска си по майчинство Лора Крумова водеше блоковете "Тази събота" и "Тази неделя" по Би Ти Ви. По информация на "Труд" до скоро тя е водила преговори с досегашния си работодател за завръщане и ново предаване в събота следобяд, което да започне в края на януари. Обаче така и не се стигнало до договорка и затова Крумова ще работи отново за "Нова", където ще бъде и продуцент и водещ на новото предаване.

Галя Щърбева пък е от популярните лица на Новините на "Нова", но след раждането също ще смени формата. Предаването, което двете с Крумова подготвят, трябва да стартира съвсем скоро, като ще се излъчва в събота в рамките на три часа.

Двете водещи обещават да избягат от концепцията на "женското предаване" и да предложат "за всекиго по нещо", като дори ще има рубрики и съдържание, определяни от зрителите. Мотото на стартиращия публицистичен проект е "Близо до хората".

"Двете с Галя работим по съвместни проекти от дълго време, но за първи път ще бъдем заедно в ефир. Имахме разговори с различни медии, но се убедихме, че нашето място е тук, в ефира на Нова", коментира Лора Крумова относно завръщането си в телевизията, в която започна кариерата й на популярен водещ.

Източник: http://www.dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини