От х:

Днес в x:

Осмокласник издъхна след час по физическо

Жестока смърт на момче в 8 клас потресе елитния Американски колеж в столицата вчера. Новината, която засега се пази в тайна, бе потвърдена от МВР, пише ПИК.

Момчето е издъхнало по време на час по физическо. Предполага се, че е страдало от здравословни проблеми, които вероятно са се отключили от силните физически натоварвания. Докато е било на един от уредите, момчето се е свлякло безпомощно на земята. На мястото е била извикана линейка, която го е откарала в болницата. Усилията на лекарите да го върнат към живота за съжаление са били напразни.

Предстои да му бъде направена аутопсия, която да установи точната причина за смъртта. Най-вероятно се касае за сърдечен проблем.

Днес целият Американски колеж е потресен от трагедията, учениците влизат в час потиснати и не могат да повярват, че съученикът им е мъртъв. Току-що децата са били събрани от президента на колежа, който се опитал да им разясни детайли от трагедията. Последвали изблици на плач и истерия.

Неофициално ПИК научи, че натоварванията в час по физическо в този колеж са изключително интензивни и много от възпитаниците след това не успяват да се възстановят, което излага здравето им на риск.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини