От х:

Днес в x:

Независимият кандидат за народен представител Господин Тонев е за социално пазарно стопанство

Господин Тонев

Господин Тонев, единственият независим кандидат за народен представител в 29 изборен район Хасково, представи пред медиите своите идеи.

Причината да се кандидатирам е да изложа пред хората каузата Социално пазарно стопанство, което може да предизвика истински прелом в България. Трябва да изградим Социално пазарно стопанство, което да извади страната от капана на бедността и да създаде възможноси за достоен живот на всички, а не само на малцина.

Друга основна тема е доброто образование. Образованието трябва да е достъпно за всички деца, без оглед на социалния статус на родителите. Всяко училище да определя как да работи според адекватно изработени изисквания и да носи отговорност за това, а не чиновниците в министерството. Главна цел е рязкото намаляване на избуяващата неграмотност.

Слоганът на кампанията ми е: „Свобода или страх“! Всеки човек изпитва несигурност и страхове – за работата си, за живота си, за близките си. Социалното пазарно стопанство засилва свободата на човека,  дава възможност на много хора да станат собственици и да живеят добре, а пазарната икономика става достъпна за всеки.

И малкият, и големият, имат право на знаме и на глас. Ще се опитам да бъда глас на тези, които ми се доверят. Господин Тонев е с номер 26 в интергралната бюлетина.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Независимият кандидат за народен представител Господин Тонев с част от инициативния комитет представи своите виждания за развитието на България
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини