От х:

Днес в x:

ГЕРБ дари бяла техника за наводнените семейства в село Странско

Бяла техника за 10 000 лв. дари на пострадалите от наводненията в димитровградското село Странско ПП ГЕРБ - перални, печки, хладилници.Лично лидерът й Бойко Борисов посети днес засегното място и се срещна с жителите му. Той поясни, че средствата са от предвидените за поставяне на билбордове в Хасковска област. Техника ще бъде разпределена между хората, независимо от партийната им принадлежност, увери Борисов.

"Тези, които твърдят, че това, което правим е популизъм, нека също дойдат и помагат на хората да изчистят къщите си от калта и да се възстановят след бедствието. Това беше чудесна възможност да се обединим всички партии в името на хората", каза още Бойко Борисов в Странско.

Визитата на лидера на ГЕРБ се радваше на голям интерес, хората искаха да се снимат с него и да споделят проблемите си. Кметът на Странско Фильо Стоев помоли за съдействие за ремонт на сградата на здравната служба. Тя е необитаема в момента, а покрива й е рухнал.За целта ще бъде изготвена количествено-стойностна сметка, увери кметът на Димитровград Иво Димов.

Борисов, заедно с водача на листата на ГЕРБ в Хасковско Делян Добрев посетиха и наводнени къщи. Втори ден в Странско са близо 150 доброволци на ГЕРБ от Хасково, Пловдив, Пазарджик, Кърджали, които помагат за разчистването. Тук днес бяха водачът на листата на ГЕРб в Пазарджик ген.Стоян Тонев и Цвета Караянчева, която е начело на листата на партията в Кърджали.

Утре там ще пристигнат още 100 души, заяви лидeрът на ГЕРБ.
Той заръча на кмета на Странско да подсигури животни за семействата, които са ги загубили в пороя. Пред Борисов жителите на селото поискаха той да бъде обявен за герой.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Техника за пострадалите от наводненията семейства осигури днес ПП ГЕРБ
Сред техниката има перални, печки, хладилници
Да бъде обявен за герой Фильо Стоев поискаха жителите на Странско
Активисти от Кърджали, Пазарджик, Пловдив и Хасково помагаха днес за разчистването в Странско
Интересът към посещението на Борисов в селото бе голям
Желаещите да се снимат с Борисов бяха много

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини