От х:

Днес в x:

Депутатка от "Атака": Сирийските бежанци са "мюсюлманска армия"

"Сирийските бежанци са частна мюсюлманска армия, обучена за терористични действия в лагери по турско-сирийската граница", заяви депутатът от „Атака" Магдалена Ташева по време на обсъждането в парламента на проекторешение, внесено от партията й, за спиране на навлизането на имигранти от Близкия Изток и Северна Африка на територията на България.

„От всички нас се изисква да вземем съдбоносно решение - каза атакистката и допълни, че тази армия не криела, че е терористична. - Тя дефилира в България. Тези хора не бягат от полетата на терора. Те идват от Турция. Можем да ги наричаме бежанци, но турски. Турция отгледа това злокачествено образувание".

Ташева обвини вътрешния министър Цветлин Йовчев, че е единственият министър от ЕС, който не може да каже какъв е броят на бежанците в държавата му. „САЩ се оказаха в изолация. Сега война няма да има, а подриването на Сирия със сирийската свободна армия не може да продължава безкрайно. Питат се какво да я правят тази армия, след като няма война. Със съгласието на сегашното правителство вратите на България са отворени. Имаме един министър на вътрешните работи, който е позор за България", добави тя.

Ташева посочи още и колко лесно е било преминаването на българо-сръбската граница: „През 2001 г. сърбите хващаха десетки муджахидини от целия мюсюлмански свят, които при разпитите казваха, че всеки може да премине българската граница, ако плати 2000 долара на калпак. Мога да посоча и други данни за това колко се плаща на българската граница за трафик на мюсюлмани. Не знам да има християнски бежанци. Има мюсюлмански вълни, които заливат Стария континент. И за това се плаща скъпо".

Източник: http://www.24chasa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини