От х:

Днес в x:

Бенедикт Къмбърбач влиза в обувките на Майкъл Дъглас

Популярната книга на Уолър Адлър "Войната на семейство Роуз" е екранизирана за първи път през 1989 г. Филмът е режисиран от Дани Де Вито, а в главните роли са Майкъл Дъглас и Катлийн Търнър. След излизането му одобрението от критиката не закъснява и печели награда БАФТА и три номинации за Златен глобус, включително за най-добър филм.

Сега, цели 35 години по-късно, историята на семейство Роуз ще бъде пресъздадена в съвременна версия за големия екран.

За главната роля на Тео е избран Бенедикт Къмбърбач, когото познаваме от "Силата на кучето" и "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта". Като съпругата му Айви пък ще видим Оливия Колман, която е най-известна с участието си във филма "Фаворитката" и сериала The Crown.

Двамата актьори ще изиграят привидно перфектна двойка, която има страхотни деца, успешни кариери и завиден сексуален живот. Но колкото и лесен да изглежда животът им, под фасадата на перфектно семейство се крият бушуваща конкуренция и недоволство. Емоциите се разпалват след като професионалните мечти на Тео се сриват и достигат кулминацията, която определя жанра на филма като черна комедия.

Режисьор на The Roses ще бъде Джей Роуч. Сценарият пък е поверен на Тони Макнамара, който последно работи по един от най-награждаваните филми за изминалата година - "Клети създания". Първата си номинация обаче той печели за сценария на друга черна комедия - "Фаворитката" от 2018 г.

В нея също участва Оливия Колман. Тя, както и Бенедикт Къмбърбач, ще бъдат и продуценти на новата адаптация на "Войната на семейство Роуз", пише Deadline.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини