От х:

Днес в x:

Когато две “Опасни шматки” решат да оберат мола

Една комедия за двама бандити е "Опасни шматки" - най-новият български филм, който съвсем скоро може да очакваме на голям екран.

Филмът на режисьора и сценарист Николай Павлов обещава да накара зрителите да се смеят и забавляват, докато проследяват абсурдните приключения на двамата главни заподозрени.

Актьорите Ники Станоев и Стоян Цветков влизат в ролите на двама най-добри приятели, които от малки мечтаят да са гангстери, но сега биха се определили като готини неудачници. Истината обаче е, че мързеливци, нехранимайковци и схемаджии, затънали в безвремие и безпаричие.

Историята се завързва, когато единият губи работата си след нелепа случка. Тогава вече и двамата са безработни, но не искат да живеят в нищета, а да бъдат богати. Напук на всякаква логика и отвъд всякакво благоразумие, те решават... да оберат мола. Идеята им е уж наистина грандиозна - не просто да оберат мола, а всички магазини в него, и то в разгара на най-оборотната седмица - Великденските намаления.

Измамният им план ги забърква в редица абсурдни, нелепи и забавни ситуации, а финалът обещава да бъде изненадващ.

Освен Ники Станоев и Стоян Цветков в главните роли, в "Опасни шматки" ще видим още актьорите Кирил Ефремов, Силвия Петкова, Елени Декидис, Ивайло Драгиев, Ивайло Захариев, Дарин Ангелов и други. Наред с тях участие имат и риалити герои, сред които Виктория Капитонова и Найден Найденов - Нед.

Михаела Филева също е част от филма, като нея ще чуем в саундтрака към него, заедно с Alex P и Honn Kong.

"Опасни шматки" е от 19 април в кината.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини