От х:

Днес в x:

8 °C

Хасковското АГО вече е с ограничен достъп

Изображение 1 от 4

    Акушеро-гинекологичното отделение на хасковската болница вече е с ограничен достъп. На входа е монтирано устройство и посетителите могат да влязат само с разрешение и отключване от охранителя. Персоналът пък влиза в отделението с чипове.

    Системата за достъп е монтирана с цел сигурност и да се ограничи свободното влизане на външни лица, гарантирайки безопасността на пациентите и персонала.

    Подобни системи бяха монтирани преди около 2 години в Хирургичното отделение, Ортопедия и Кардиология.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Еж
      ежко
      17 -5
      00:46, 23 фев 2020
      За лекарства и апаратура няма пара, но за охрана и подобни разхищения има . Тази система на втория месец още ще се развали и въобще за какво е нужно всичкото това? За да си вземеш кафе от автомата трябва да се молиш на охраната!
      Поне да вземат да си оправят градинката пред сградата. Гледах снимка от преди 20 години правена пред агеото и я съпоставих със снимка от скоро от изписване на бебе и никаква разлика няма !
      • Ам
        Американски КурКосмат
        8 -6
        03:21, 23 фев 2020
        Мога да ги разбера лекарите за входа и охраната - Иначе болниците бяха "Мургава среща"
        ....
        А за това че няма пари за лекарства и апаратура - оплачете се на Боци Маймуната и Ахмет Доган, които лично Васил Левски и Христо Ботев ги назначиха да водят България , както разправят Ходжите на ДПСдоГРОБ :))
        ....
    • 2
      До
      До ежко
      22 0
      07:38, 23 фев 2020
      Когато застанеш пред АГО-Хасково и започнеш да гледаш,как ромейте влизат без ПРОБЛЕМ да си видят новоизлюпената челяд,а българите чакат долу като паяци ,защото имат дисциплина,тогава можеш да разбереш!
      Когато недай се боже изчезне новородено,и това новородено е ТВОЕ,тогава ще разбереш.
      Иначе,хубаво е да се докарат нови лекари,а съответно да се насърчават младите българи да правят деца,че като се разхождам,виждам само пъстри български граждани,които не са българи!
    • 3
      Не
      не Болен
      7 -9
      13:00, 23 фев 2020
      Да ограничат,дори да забранят достъпа до цялата болница.Там няма лекари,няма специалисти.Каквито шефовете ,такива и наредбите и порядките.В цял свят,дори и вече в големите,малките болници и клиники в България,достъпа е свободен.Няма молене,даване на 5лв на санитарка да ти отключи и да те пусне да се видиш с близкия си.Дори в хасковската болница болни няма,всички бягат да се лекуват и раждат в реновирани болници,в големите градове.Това да посетиш,да се видиш с близкия си човек е част от терапията.Вместо да се притеснява,свободно и спокойно протича свиждането.При раждане допускат бащата ,ако желае,да присъства на самото раждане.Те врати ще заключват!!!Пари на вятъра се харчат,направо на халост,за глупости.Вземете обзаведете болницата,че е под всякаква критика.Изчистете и облагородете дворовете и градинките.Добре,че бариера не сте сложили пред вратата на АГО,да ви цъка по левче,та да имате за джобни.Толкова простотия няма накъде.Лекарства няма,карат болните да плащат,при това,че са осигурени и всичко поема Здравната каса.Лъжат и надписват пътеки,отчитат дейност без да са я извършили.Засремете се,не тормозете хората с глупостите си.
    • 4
      Мо
      моньо
      6 -3
      16:18, 23 фев 2020
      Хасковлии,след един час бъдете пред телевизорите за да видите по Нова телевизия какви ги е вършил "невероятния мениджър" д-р Славчо Близнаков.Ще коментираме след това за да разберете защо здравеопазването ни е на това положение.В държава където във всяка държавна болница има пари и то милиони само за един човек/управителя/,а за болните и лекарите остават само огризки за какво да говорим.Добавете частните болници които са собственост на политици и олигарси и работата ще стане ясна.Приятно гледане.
    • 5
      Се
      сестричка
      3 0
      18:32, 23 фев 2020
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 6
      Ал
      Аллло
      1 -1
      20:10, 23 фев 2020
      Редактора на Хасково нет - жена ти да не е медицинска сестра?! - това беше виц, а ти реагира като съдията , от друг виц -"... що се смейте бе, знаете ли как боли?"
    Последни новини