От х:

Днес в x:

Мода 2012: Кок и леопардови нокти

Естествено. Натурално. Първично. Така изглежда актуалната прическа за новогодишната нощ, сватбата и абитуриенския бал. Това показаха в демонстрация стилистите от Студио 3.

Ако искате да сте модерни и интерeсни изберете кок, категорични са вещите в бранша. Те представиха четири вида кок. Първият - нисък и обемен. Висок, вертикално разположен, сплетен на рибена кост бе друго авангардно предложение на коафьорите. Третият бе висок и с брокат върху масивния бретон. Стилистите изваяха и кок под формата на цвете, особено подходящ за сватбена прическа.

По време на демонстрацията една от чаровните манекенки се остави в ръцете и на ножицата на Даниела Тенчева- Георгиева. Подстригването е раздвижено, с отсичане в горната част и с удължен бретон, с медни и руси кичури, обясни стилистката. Друга визия, на която заложиха, бе индиански пънк. Телевизионната водещата Маринела Филипова също бе сред моделите, които представиха актуалните тенденции.

Наред с прическите бяха показани и най-новите тенденции в грима. Очна линия и червило със скосена повърхност, което спестява молива, ще ви направят звездата на вечерта, убедени са стилистите. Ноктите изглеждат като бижута. Хитовите цветове и краски – златно, разтопен метал, леопард и дантела ще завършат сияйната визия на всяка дама на празника, допълниха стилистите.

Haskovo.net

Телевизионната водеща Маринела Филипова с актуална прическа

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини