От х:

Днес в x:

Тайнствен мъж от румънски номер предлага работа в Хасково, подозират измама

    Тайнствено обаждане от румънски номер стресира днес семейството на 18-годишния Иван Димитров от Хасково. Непознат мъж му позвънил на мобилния телефон и като се обърнал към него по име, му предложил работа в Плевен. За това съобщи самият Иван Димитров в Haskovo.net, защото семейството му смята, че става дума за измама.

    „Не съм търсил работа. Озадачих се, когато мъжът се обърна към мен по име. Предложи ми работа като шофьор – да се транспортират принадлежности за възрастни хора в района на Плевен, като заплащането било 300 лева на курс. Попитах го защо звъни от румънски номер, той отвърна, че имал такава карта, излизало му по-евтино“, разказа момчето.

    „Аз казах, че имам работа в момента, не мога да говоря и затворих“, допълни Иван Димитров.

    След пет минути обаче тайнственият мъж позвънил отново няколко пъти. Тогава телефона вдигнал бащата на момчето. По думите на младежа обаче отсреща засипали баща му нецензурни думи и затворили.

    Младият хасковлия обясни, че непознатият не му е искал пари. Подозирал обаче някаква схема и че това вероятно е щяло да стане, ако захапе въдицата. Искал да се даде гласност на случая, за да знаят хората и да не се хващат на подобни уловки.

    Репортер на Haskovo.net позвъни на номера, от който са звънели на Иван Димитров. Вдигна мъж, който отрече да е звънял да предлага работа. Той заяви, че сме объркали номера и е станала някаква грешка, после затвори.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Rr
      rrr
      16 -3
      19:58, 11 юни 2018
      Кво са чуди тоя лешпер.Класическа схема за набиране на мулета.Веднага да иде в полицията и да им направят постановка на измамниците, белким ги хванат.
    • 2
      To
      Tonich
      5 0
      09:03, 12 юни 2018
      Нищо няма да им направят, те не са извършили в момента престъпление....
      И на мен са ми звънили няколко пъти, обадих се в полицията и казаха, няма престъпление
    Последни новини