От х:

Днес в x:

Окръжният съд върна в ареста Руснака с нарколабораторията

Окръжният съд в Хасково върна зад решетките Дмитрий Стоянов-Руснака, който бе под домашен арест с решение на районните магистрати в края на миналата седмица. Днес обаче тяхното определение бе отменено и 38-годишният мъж ще трябва де върне в ареста.

Дмитрий Стоянов беше арестуван за държане на наркотици. В квартирата му на ул. „Оборище“ в Хасково бяха открити и иззети различни вещества, използвани за производство на наркотици – дестилирана вода, противогази, натриева основа, везни, котлони, фосфор, 36 литра друг разтвор, стъклена купа с остатъчно вещество, реагиращо на метамфетамин, и 20 стъклени епруветки с различна вместимост.

Според полицията жилището било оборудвано като лаборатория за производство за синтетични наркотични вещества. Същия ден при проверка в лек автомобил Ауди А6, управляван от Дмитрий, са открити и две топчета метаамфетамин.

В съда днес стана ясно, че количеството на намерения в него наркотик е 0.5грама на стойност 12 лева. Малкото количество обаче не повлия на съдиите. Оказа се, че Руснака е заловен с наркотици в изпитателния срок на предишна присъда за същото престъпление.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Dr
    drugs
    34 -6
    19:18, 26 сеп 2017
    То беше смешно човек с домашна нарколаборатория да бъде пуснат под домашен арест. Защо ? За да продължи да поризвежда ли ? Защо жена му на тоя е на свобода, тя не е знаела кво се върши в съседната стая ли ???? Защо брат му е на свобода, те цялото семейство са от ъндърграунда
    • Ди
      Димо
      5 -32
      20:38, 26 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Съ
      Съдията Дред
      17 -4
      00:59, 27 сеп 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • Къ
      към drugs
      2 0
      09:44, 28 сеп 2017
      Жената на Руснака няма нищо общо с неговите дейности . Един поглед към нея ти го казва .
      А защо нашите компетентни хасковски медии не отразиха това че един с ауди се заби в бмв на стара планина , а после и в едно рено точно на оборище 30 ? Аудито беше заебано на Цар Страшимир 2-3 дни без никои да се сети че е станала зверска катастрофа ...
  • 2
    Чи
    Чичо ЦОНЧО
    10 0
    10:57, 27 сеп 2017
    Куция Даньо кога ще го закопчаете,човека е готвач на амфети?
  • 3
    Чи
    Чичо ЦОНЧО
    14 -2
    11:02, 27 сеп 2017
    Всички готвачи и дилари на дрога в красивият ни гр.Хасково,трябва да бъдат осакатени или избити като хлебарки!!!Корумпираните ченгета също!
    • Къ
      към drugs
      3 -1
      09:46, 28 сеп 2017
      Красив град ? Хахахаххаххахахахахххахахахахабххахгахгахахаххахахахахах само турци има в красивия ни град . Турци дрога и казина . Скоро ще бъде лас вегас цончоооо .Ама вместо Американци ще има само турци . Тъжно но истина !

Още новини

Последни новини