Комплекс Райски кът

Хасковски зъболекар с награда от престижен конкурс

Хасковският зъболекар д-р Александър Киряков получи почетната статуетка от 10-тото издание на Националния дентален конкурс "Усмивка на годината". Наградата за хасковския специалист е в най-оспорваната категория тази година „Карамични възстановявания“. За нея той  се пребори със 7 други кандидатури на водещи стоматолози в България.

Престижният конкурс в областта на съвременната стоматология, който се проведе в София вчера, отличава работата на най-успешните специалисти и екипи. За сериозната тежест на избора допринася журито, което е съставено от трима световни авторитети и лидери, които оценяваха кандидатурите с анонимен вот спрямо световните стандарти. Това са д-р Франческо Минтроне – Италия, д-р Ставрос Пелеканос - Гърция, д-р Рафи Романо – Израел.

В конкурса участваха над 30 специалисти в 7 категории. Това е първа награда за хасковския зъболекар от конкурса. „Наградата е оценка за цялата работа на екипа ни от 7 души.“, каза 33-годишният специалист по стоматология, естетична стоматология и имплантология. Той добави, че журито на конкурса дало положителна оценка за работата на българските стоматолози, които през последните години имат очевиден напредък.

Haskovo.net


 


5 Коментара

Хороскоп за 25.06.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини