От х:

Днес в x:

Хасково стиска палци на Мария Антонова за короната на „Мис България“ тази вечер

Почитателите на красивите форми и бързия ум затаяват тази вечер дъх.

България вече е в очакване на носителката на тазгодишната корона на Мис България, а Хасково стиска палци за красивата представителка от региона Мария Антонова. От няколко дни 18-годишната националка от отбора при момичетата до 19 години по хандбал е в София и заедно с останалите претендентки за титлата са в усилени репетиции за представянето си.

Организатор на конкурса, който ще се излъчи и на живо по една от телевизиите, е Модната агенция „Интерсаунд“ на Ирина Папазова, която държи правата за провеждането на Мис България.

Отиграването на хореографията за шоуто, което ще започне в 19 часа в столичната Рейнбоу Плаза, продължава всяка вечер поне до 22 часа, разказа регионалния прдставител за Хасково на Агенцията Адриана Добрева..

Дни преди старта на надпреварата тръгна и онлайнгласуване, в което Мария Антонова се класира сред най-харесваните участнички.

За дългата  история на съществуването си от 1929 година насам носителки на короната на Мис България са красиви жени като Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Роси Иванова, и Славена Вътов.

Претендентките за короната в Двадесет и седмото издание на престижния конкурс за красота тази година ще оценява 13-членно жури от светски личности, утвърдени изпълнители, модни експерти и рекламодатели.

Водещи на гала вечерта на „Мис България 2016„ ще бъдат миналогодишната носителка на титлата - Марина Войкова и популярният телевизионер, познат от предаването „Страх“ - Атанас Михайлов. Те ще помагат на участничките да преминат през четири тура, вдъхновени от шедьовъра на Чайковски „ Лебедово езеро“.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини