От х:

Днес в x:

Пулев е със сътресение след мача с Кличко

Българският боксьор Кубрат Пулев е с тежко сътресение след мача си с Владимир Кличко, съобщава RTL. Софиянецът загуби след нокаут в петия рунд.

Около час след срещата Пулев даваше интервюта за телевизиите, държащи правата. След това той е бил заведен в университетската болница в Хамбург за изследвания.

Резултатите са показали счупване на скулата и тежко сътресение, допълва сайтът на германската телевизия.

Пулев получи няколко тежки удара от украинеца. Още в първия рунд той два пъти беше свален на пода, но даде знак, че няма проблеми. След това и в третия Кличко му нанесе тежък удар.

И пред RTL Пулев каза, че световният шампион е спечелил с късмет. "Искам реванш, ще го победя", заяви българинът.

Акцентът в изказването му е, че продължава напред и няма да се предаде. Неколкократно той благодари на публиката за топлото посрещане и подкрепата.

Източник: http://www.dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

  • 1
    Bo
    bokliksior
    4 -2
    22:49, 16 ное 2014
    Bulgaria se nadiavase 4e ste speceli svetovnatatitla no ne si napraviha smetka za sansovete i se izloziha kato mangalite ciala bilgaria v hamburg i da vikat na sampiona uuu tova niama da promeni opita vizmojnostite i nacinit na podgotovka na boksiorite v bulgaria tova pokazva 4e na4init na mislene na bilgarite ne se e promenil : nie sme nay dobrite ste pobedim niama kak ne moje da ima pobeda kato niama vlojen trud v tova koeto pravis ne stava samo s dumi triabvat i dela ne da kazvate samo bilgari unaci triabva da se dokaje 4e ste takiva uilojihte se tezi koito kazvat uu razbirat li kakvo stava po vreme na maca niakoga trenirali li sa boks trudili li sa se za nesto da vidat kolko e trudno da se trenira boks kamoli da bides sampion na sveta ne da kazvate te sa mafia planiralissa vsi4ko niama kak da planirat nokalta na kobrata te sa monopolni nie sme po dobri nemojahme da se dokajem i taka natatik bulgaria ste si ostani na dinoto s tozi na4in na mislene
  • 2
    Ил
    Илко
    13 -1
    09:36, 17 ное 2014
    Хора, бъдете реалисти и по малко патриоти/в случая/.Кличко освен, че е един много разнообразен и добре подготвен боксьор беше и доста надъхан - наскоро се ожени, чака дете, брат му стана кмет на Киев.Изобщо събитията в Украйна.Вероятно това ще е един от последните мачове в кариерата му.Кубрат има тепърва да се развива.С какви боксьори се е бил? Младоци, които никой не ги е чувал и пенсионери дето ще паднат за някой лев.Айде по серизно...
  • 3
    56
    567
    28 -2
    10:11, 17 ное 2014
    "Велик българин" е твърде силно изказване.Нищо велико не е направил,освен че си взе милионите.Пулев знаеше,че няма никакъв шанс срещу Кличко,но излезе да се излага...заради парите!Ако беше каузата му за България щеше да се подготви още няколко години,да се усъвършенства и тогава да излезе да се бие.А притова мижаво и ниво,какво друго да си мисли човек!?Преди мача дрънка глупости,че онзи е страхливец!?!?после пък стана мафиот,незаслужаващ уважение!?!?Не съм виждала страхлив мафиот на когото всичко му е сигурно предварително(според думите на Кубрат за Кличко).Нашият се опитваше да респектира с познатия мутренски стил,но противникът му е все пак човек с висока социална и интелектуална класа.И нищо да не разбираш от бокс ще видиш,че Кубрат падна,но не по точки,а буквално от юмрук!!!Кое е нагласеното?Може би единственотова,че той се измъдри там да прави шоу и живота си,разбира се!Къде беше жена му,защо не отиде да го подкрепи?На Кличко даже и снаха му беше на мача.Толкова е жалка цялата картина!Мафия или не,личи си класата на фамилия Кличко.Нашето си е в наш стил-надценяване,празни приказки,оплюване и въобще чалга!
    • 34
      34443333
      10 0
      12:26, 17 ное 2014
      do 567 bravo 100 prozenta sim siglasen s komentarati
  • 4
    Ки
    кико
    4 0
    17:55, 18 ное 2014
    пулев,да си седи на задника,не е от класата на кли4ко.тоя път ще го изнесат с катафалка.ако държи да е жив и да се радва на дълъг живот,да си кротува.2ри път недей вървя срещу лъва,ще си загубиш и живота,прояви разум,ако имаш такъв.от затвор се излиза,от гроб никога.
  • 5
    Па
    пазител на грешни души
    2 0
    13:05, 19 ное 2014
    много те моля,пулев не си играй с руска мечка.послушай ме.аз съм никой.пази си живота.2ри шанс няма да имаш.директно в моргата.ангел пазител
    • Фе
      фен
      1 0
      20:14, 19 ное 2014
      Под руска мечка да нямаш впредвид Александър Поветкин?Щото Кличко е украинец.
  • 6
    Па
    пазител на грешни души
    0 0
    13:05, 19 ное 2014
    много те моля,пулев не си играй с руска мечка.послушай ме.аз съм никой.пази си живота.2ри шанс няма да имаш.директно в моргата.ангел пазител
  • 7
    Кл
    Кличко
    2 0
    03:35, 21 ное 2014
    Пулев към треньора си след мача:
    - Тренер, видя ли как го изплаших Кличко?
    - Да, видях, след нокаута се уплаши да не те е убил. :)
  • 8
    Кл
    Кличко
    2 0
    03:38, 21 ное 2014
    Съобщение по Первий канал на 16 ноември - "Снощи братът на кмета на Киев е нанесъл в центъра на Хамбург жесток побой над българския гражданин Кубрат Пулев.Това е поредното престъпление на хунтата в Украйна."
Последни новини