От х:

Днес в x:

Хасан Азис награди колегата Георги Кулов за принос в журналистиката

Журналистът от сайта Кърджали бг вести Георги Кулов бе награден от кмета Хасан Азис  по случай Деня на славянската писменост и българската култура. В грамотата, която градоначалникът му връчи е отбелязано,че Кулов получава приза за активно и обективно отразяване на дейността на община Кърджали и принос в развитието на журналистиката. Колегата ни бе номиниран за наградата едновременно от двете журналистически дружества в града.

 Георги Кулов работи повече от десетилетие във в.”Нов живот”.Бил е кореспондент на в.”168 часа”.В момента сътрудничи на в.”Заман”.

Това е трета поредна награда на Георги Кулов, връчена му от кмета Хасан Азис. През 2006 и 2007 г.той също получи отличия за принос в развитието на журналистиката.

  Колегата ни досега е получавал два пъти и наградата „Журналист на годината” на Българската асоциация на регионалните медии. За коментар и анализ е носител на наградата „Константин Кирил Философ”. Номиниран е и за награда на Съюза на българските журналисти за книгата си „Българската дъга на исляма”.

Кърджали бг вести

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини