От х:

Днес в x:

Стефан Димитров благодари за подкрепата на изборите

За голямата подкрепа в преференциалния вот на парламентарните избори благодари на димитровградчани днес Стефан Димитров

За голямата подкрепа в преференциалния вот на отминалите парламентарни избори благодари на димитровградчани днес Стефан Димитров. Кандидатът за депутат от Реформаторския блок, който не успя да влезне в Народното събрание, е получил най-много преференции от всички партии в България на парламентарния вот - 4480.

Това е много ангажиращо, заяви Димитров и добави, че в тук блокът е провел една добре организирана кампания. Благодарности той отправи и за подкрепата на участвалите в нея партии и коалиции.

Каза още, че Димитровград все пак ще има своя народен представител в лицето на Слави Бинев от Патриотичния фронт, който е получил сериозна подкрепа от кв. Черноконево, както и в други населени места в Общината.

"Ако Влади Митрушев не успее да стане депутат, надявам се, че ще бъде областен управител", по този начин Димитров коментира положението на другия димитровградчанин в кандидатската листа на ГЕРБ. Това са хората, от които по един или други начин ще зависят нещата и какво ще направи държавата за Димитровград, убеден бе той.

Според Стефан Димитров, нужно е бързо да се състави правителството, което да стартира с реформите, за да не забавят оперативните програми от новия програмен период. "На България в никакъв случай не й трябва лакатушещо се мнозинство и нови предстрочни парламентарни избори", допълни той.

Съобщи пред медиите още, че съветничката от местния парламент Живка Вълкова е била привикана в полицията в нощта преди изборния ден без да й бъде обяснено защо.

"Тя е била задържана с децата си в една акция на полицията, която не е толкова уместна. Тя, със сигурност, не е била причината за някои догадки от нашата община. Ако трябва да задържат някой, със сигурност това не е една дама и децата й. Ако начина, по който се е отнесла полицията е неправомерен или своеволие – ще настоявам новият министър да поеме нещата в свои ръце и да отстрани шефа на полицията в Димитровград. Защото не може в предизборната кампания да се прилагат методи, които не са демократични", бе коментарът на Димитров по случая.

От МВР-Хасково към момента няма официална позиция по въпроса. Говорителят на Областната дирекция на полицията Нина Николова не отговори на мобилния си телефон днес.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    St
    stefiiiiiiii
    40 -3
    21:41, 7 окт 2014
    Ne vsichko moje da se kupi s pari.
  • 2
    От
    отвратена
    33 -2
    22:18, 7 окт 2014
    Гузен не гонен бяга. Какво ли ще излезе от тази трънка...
  • 3
    Из
    излъган
    3 0
    18:59, 15 окт 2014
    Стефанеее, върни ми паритеее :)))

Още новини

Последни новини