От х:

Днес в x:

Димитровградчанка търси помощ за болния си брат

В много магазини има поставени кутии в подкрепа акцията за лечението на 36-годишния мъж

Димитровградчанката Таня Димитрова разпрати отворено писмо до медиите, с което търси подкрепа за болния си брат.

36-годишният Димитър Димитров има туморно заболяване на гръбначния мозък и е нужно лечение в чужбина. Средствата на семейството не достигат, нужни са близо 40 000 лв. В противен случай младият мъж е обречен на парализа.

Жената публикува апел на нашата Фейсбук страница. Писмото й е адресирано до Община Димитровград, Общинския съвет, местния бизнес и всеки, който иска да помогне. От вчера е създадена и Фейсбук страница в подкрепа на Димитър. Ето и отвореното писмо на Таня Димитрова:

Отворено писмо

на любезното внимание на Иво Димов, кмет на община Димитровград

Копие до: Общински съвет – Димитровград

Копие до: Димитровградски и национални медии

Копие до: Местен бизнес

 

 Уважаеми г-н Димов,

Казвам се Таня Димитрова, пиша ви с огромно притеснение и се обръщам към Вас с молба

за помощ. Става дума за брат ми -Димитър Петров Димитров, който е на 36 години и преди четири години му беше поставена диагноза Compressio medullae spinalis reg.Th8-9 -тумор на гръбначния мозък със съпътстващи заболявания - дискова херния и сирингомиелия.

Няколко месеца по-късно му беше направена операция в Университетска болница "Св. Иван Рилски". Операция, която в последствие се оказа, че не е била съвсем успешна, защото част от тумора не е бил отстранен. И с течение на времето продължи да живее, да се храни и нараства.

 Сега, три години по-късно, по съвет на лекарите и поради липса на адекватна апаратура в България, се налага нова спешна операция, този път в турската болница "Аджъбадем". За жалост, сумата, която е необходима е почти 40 000лв. Сума, непосилна за мен и семейството ми. Ако операцията не бъде направена, изходът е парализа.

Преди два месеца на брат ми му беше направен последния ядрено-магнитен резонанс и последният контролен преглед. От два месеца насам всеки ден се лутаме между надеждата и отчаянието, защото просто не успяваме да се справим с цялата сума. Затова Ви моля за помощ...

Моля,помогнете на брат ми да се излекува и да изживее живота си пълноценно! Да се радва на детето си, на което много рано му се наложи да порасне. Да се грижи за семейството си. Помогнете на милата ми майчица – в една и съща година тя загуби съпруга си и синът й се разболя. И вече четири години сълзите й не пресъхват...

 Помогнете!

 В подкрепа на Димитър Петров Димитров има открита банкова сметка -

  Банка Пиреус BG45PIRB80604604796359

 Благодаря за Вашето любезно внимание и отделено време. Оставам в очакване на Вашия отговор и на Ваше разположение за успешно съвместно сътрудничество! 

 

Димитър Димитров
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини