От х:

Днес в x:

Още по-топло от днес

Новата седмица ще започне дори с по-високи температури от предишната. Днес времето ще се задържи слънчево, в следобедните часове над Западна България ще има временни увеличения на облачността. Ще бъде топло с температури между 21 и 26 градуса, съобщават от НИМХ. Над планините ще бъде слънчево. В следобедните часове над масивите в Западна България ще има временни увеличения на облачността. По откритите части ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 14°, на 2000 метра - 5-6°.

Слънчеви и с подобни приятни температури се очертават и следващите няколко дни. Сутрин ще излизаме на работа на 1 - 6°. През деня максималните температури в повечето райони ще са между 18 и 23°. Ще има временни увеличения на облачността, по-значителни във вторник над планините, и там на места ще превали.

В петък ще се усили вятърът от северозапад, ще проникне по-хладен въздух и температурите ще се понижат. Ще се заоблачи и ще превали, възможно е и да прегърми. През почивните дни ще има променлива облачност. 

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини