От х:

Днес в x:

Кърджалиец застрелян в Португалия

Кърджалиец бе застрелян с ловна пушка в Португалия.Тялото му е идентифицирано от португалските власти.Според „Родопи 24х 7” става дума за тридесет и девет годишният Ясен Чаракчиев от ардинското село Жълтуша.

МВР е информирано за убийството на трима български емигранти в Португалия, съобщи министър Цветан Цветанов.Той уточни, че двама от убитите са от Перник, а един – от Кърджали. Единият от нашите сънародници има криминални регистрации за закани и самоуправство, каза министър Цветанов.

Според информациите в португалските медии телата на двамата мъже и една жена са намерени вчера сутринта в изоставен терен до португалския град Алжущрел. Все още няма официални версии за тройното убийство. Информацията е на БНР. Португалските вестници уточняват, че тримата са застреляни с ловна пушка. Вестник "Корейо да маня" пише, че имигрантите са работели във фирма за събиране на старо желязо и са попаднали на засада, като целта била да им бъдат откраднати 10-те хиляди евро, които носели за уговаряне на сделка.Друг вестник "Диарио де нотисиаш" пък намеква да възможно уреждане на сметки в "престъпна група", свързана с трафик на имигранти от Източна Европа.

От МВнР информираха, че компетентните власти там са идентифицирали телата на 50-годишната С. В., на В. Ст., 55-годишен, и на Я. С. – 39-годишен.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини