От х:

Днес в x:

Омбудсманът идва в Кърджали.Преглед на регионалния печат

Шивачки в Ардино търсят правата си пише на първа страница всекидневникът „Нов живот”. От месеци не сме получавали заплати, децата ни гладуват, с тези думи посрещат екипа на вестника близо 130 жени,застанали пред цех в Ардино. Бившите собственици на фирмата  Абдулах Мутен и Хамди Йозкан я фалират и създават нова. Кметът на Ардино Ресми Мурад обещава да помогне на излъганите жени.

 Вял протест срещу монополите в Кърджали, отбелязва още Нов живот. Той разказва за опита да се стреснат монополистите, зад който застанаха предимно пенсионери.

Медията публикува и пространно интервю с кмета на Крумовград Себихан Мехмед.

 „Протестът срещу монополите събра едва 40 души”, е водещото заглавие на всекидневника „Арда нюз”. Около половин час останаха протестиращите пред входа на сградата на EVN със запалени свещички и скандирайки „Стига произвол”.

 Медията съобщава и за очакваната визита на националния омбудсман Константин Пенчев в Кърджали. Той пристига по покана на кмета Хасан Азис и обществения посредник Хакиф Емин на 14 декември.

  Банда ли е Групата на Златето или кьорфишек?  Пита от първа страница вестник Родопи 24х7”. Всеки момент окръжна прокуратура ще обяви отговорът на въпроса, отбелязва медията.

„Водното огледало” да носи името на Тодор Живков” предлага един от лидерите на БСП в Кърджали Назми Мюмюн. Според него в годините на Тато се извършило най-голямото благоустрояване.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини