От х:

Днес в x:

Талията на Ким Кардашиян на Met Gala: по-малко ребра или друго

След тазгодишната Met Gala, проведена миналия понеделник, далеч не само поръчковата сребриста рокля Maison Margiela, допълнена със сивия пуловер на гаджето (чието име не бе назовано), но и неестествено тънката талия на звездата се оказаха в центъра на обществения разговор. 

Според наблюдаващите модната трансформация по темата "Градината на времето" на Ким, мисис Кардашиян отново е прибягала до някои драстични трикове в името на красотата. Тя многократно е признавала, че е готова да направи всичко в името на външния си вид, така че някои с основание предполагат най-лошото: премахването на ребра. „Не, сериозно, колко ребра и други жизненоважни органи е премахнала Ким Кардашиян, за да получи тази талия?“, „Ким Кардашиян току-що се появи в някакво устройство за мъчения: какво, по дяволите, става?“, „Вътрешните органи на Ким крещят за помощ“, писаха потребители в социалната мрежа X.

Припомняме, че това не е първият път, в който Ким демонстрира неестествена фигура на Met Gala, за което е и обсъждана, и осъждана. През 2019 г. например Ким облече рокля с мокър ефект на Thierry Mugler, чийто корсет бе толкова пристегнат, че бе необходима специална техника за дишане, за да се носи. После, през 2022 г., К.К. свали седем килограма за три седмици (според слуховете, не без помощта на известното лекарство Ozempic), за да облече архивната рокля на Мерилин Монро, в която актрисата изпява Happy Birthday, Mr. President на Джон Кенеди. Ким беше жестоко критикувана, главно с обвинението, че поставя абсурдни  стандарти за красота, които част от феновете й биха решили да последват.

Напоследък въпросът става по-чувствителен: звездите са обект на непрекъснати критики заради отказа им да приемат външния си вид. Използането на всякакви средства за подобрението му, от филъри до Ozempic, предизвикват буря от недоволство, а в резултат наблюдаваме публичн отказ от пластични намеси, като припомняме скорошното откровение на, например, Кристин Дейвис. 

Източник: viewsofia.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини