От х:

Днес в x:

Очаквме Deep Purple на 14 юли на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024

DEEP PURPLE СА ПЪРВИЯТ ХЕДЛАЙНЕР НА MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY 2024

Една от най-влиятелните групи в историята на рока идва за четвъртото издание на фестивала

Няма достатъчно суперлативи, за да се оцени по достойнство приносът на Deep Purple към рок музиката. Продали повече от 100 милиона албума и пълнили световни арени в продължение на десетилетия, не е чудно, че авторитетната британска радиостанция Planet Rock обяви групата за "петата най-влиятелна група в историята". На Световните музикални награди през 2008 г. групата получи и наградата "Легенда", а през 2016 г. беше включена в „Залата на славата" на рокендрола. Deep Purple наистина са "рок кралски особи", а албумът им "Made In Japan" е всеобщо приет като един от най-важните и влиятелни концертни албуми на всички времена.

Известна като една от най-трудолюбивите групи в историята, Deep Purple продължават да издават албуми №1 и да правят световни турнета от създаването си през 1968 г. насам без особена почивка. През 2007 г. (почти 40 години след създаването си) групата изнася 40 концерта във Франция и продължава да прекарва голяма част от годината си на път, разпродавайки арени по целия свят.

На Midalidare Rock In The Wine Valley 2024 очакваме Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Дон Ейри и Саймън Макбрайд да затвърдят своя легендарен статус.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини