От х:

Днес в x:

Записват за конкурса „Мис България“ в Хасково, ще ги правят холивудски звезди

Започна записването на красавици за регионалния конкурс „Мис България“ в Хасково. Това съобщи Адрияна Добрева - регионален мениджър за Хасково на модна агенция „Интерсаунд“, която държи правата на модния форум. Той ще се проведе в популярно заведение в Хасково на 19 май.

В него могат да участват момичета, навършили 17 години, с височина над 168 см и подходящи пропорции, интелигентни, като владеенето на чужди езици е предимство.

Междувременно Добрева съобщи още, че шефката на „Интерсаунд“ Ирина Папазова влиза в партньорство с Гаел Бонел Санчез – французин с испански корени, който от няколко години живее в България. Той е бизнесмен, продуцент, партньор и мениджър бизнес развитие в Nu Boyana Film Studios, където се снимат много холивудски продукции. Чужденецът има опит и в индустрията за красота, защото в миналото е работил в една от най-големите независими телевизионни продуцентски компании в света, която е собственик на конкурса „Мис Франция“.

Гаел Санчез ще лансира нашите красавици в български и чужди кинопродукции. Той ще работи и с мениджърите по региони в България. От догодина ще присъства и на регионалните кастинги за красота, които ще се провеждат по нови правила.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини