От х:

Днес в x:

Организират информационна среща относно възможностите за финансиране на бизнеса

Българската търговско-промишлена палата и Съветът по инвестиции към нея, в партньорство с Фонд мениджър на финансови инструменти в България и под домакинството на Община Смолян организират информационна среща за бизнеса.
Темите, които ще бъдат представени по време на събитието са финансови и инвестиционни инструменти за развитие на бизнеса, предлагани от Съвета по инвестиции към БТПП и новите инструменти на Фонд на фондовете.Събитието ще се проведе на 2 май т.г. от 14.00 ч. в зала 247 на Община Смолян,съобщават от местната управа.
Лектори ще бъдат Владимир Томов, председател на Съвета по инвестиции и д-р инж. Дочка Василева, и.д. Директор управление ,,Проектна информация и финансиране‘‘ във Фонд мениджър на финансови инструменти в България.
Срещата ще е полезна както за бизнеса, включително и за стартиращи фирми, така и за други заинтересовани страни като неправителствения сектор, местни власти, администрация, медии, граждани. Ще бъдат разгледани възможности, свързани с инвестиции в енергийна ефективност, решения за интелигентно развитие, подобряване на капацитета и др.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини