От х:

Днес в x:

Над планините облачността ще е значителна, ще има валежи и гръмотевици

Днес през страната ще преминава студен атмосферен фронт. Облачността ще е значителна, около и след обяд купеста и купесто-дъждовна. Ще има валежи от дъжд, на много места придружени с гръмотевици. По-интензивни ще са явленията в планинските райони. Вятърът в по-голямата част от страната ще се ориентира от северозапад, в източните райони - от югозапад, ще е слаб до умерен. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са между 17° и 22°, в София - около 17°.

Над планините облачността ще е значителна, след обяд купеста и купесто-дъждовна, с валежи от дъжд, над 2300 метра - от сняг. На много места валежите ще са временно интензивни и придружени с гръмотевици. Вятърът ще е умерен, временно силен от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра - около 5°.

Ясно и слънчево е утрото в Смолян на 25 април, температурата е 7 градуса. През деня ще се заоблачи, след обяд облачността ще е значителна, с валежи от дъжд, временно интензивни и придружени с гръмотевици. Максималната температура ще достигне 14 градуса.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини