От х:

Днес в x:

Перничани гледат отново хитовата комедийна постановка „Кучки“

Тази вечер в Перник ще бъде представена комедията „Кучки“ на Рафи Шарт, съобщиха от Общинския драматичен театър „Боян Дановски“.

Режисьор на представлението е Асен Блатечки, сценографията е на Тодор Райков, музиката - на Христо Намлиев. На сцената в миньорския град ще играят актьорите Станимир Гъмов, Невена Бозукова, Албена Павлова, Даниел Пеев и Петьо Петков – Шайбата. Пиесата има възрастово ограничение и е неподходяща за лица под 16 години.

„Кучки“ е сред успешните комедийни представления на пазарджишкия Драматично-куклен театър „Константин Величков“. Създателите му, които са автори на още две хитови заглавия, сред които „Жена ми се казва Борис“ и „Баща ми се казва Мария“, ни пренасят в света на кугарите – зрели жени, които предпочитат да имат интимни отношения със значително по-млади от тях мъже. Творбата отразява в комичен вариант етап от живота на хората, в който трябва да вземат кардинално решение и да започнат да живеят по нов начин. Акцентът в постановката не е връзката между възрастна жена и по-млад мъж, а че е по-добре да промениш всичко в живота си, отколкото да продължаваш да живееш с предразсъдъците и очакванията от обществото.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини