От х:

Днес в x:

Цветан Иванов Предов от Има такъв народ се цели в петия мандат от 9 МИР

  Цветан Иванов Предов от ПП Има такъв народ се цели в петия мандат от Девети кърджалийски многомандатен район.Той е почти сигурен депутат, ако партията на Слави Трифонов стане отново парламентарно представена политическа сила. Последните данни на Централната избирателна комисия,базирани на обработените протоколи от СИК в страната сочат именно това. Цветан Предов става депутат благодарение на системата на разпределение  Хейър-Ниймаер, която дава шанс на малките партии, отчитайки изборен остатък при разпределение на мандатите.

Цветан Предов има над 17 години практичен и управленски опит в социална работа с всички рискови и етнически групи. Започва професионалното си развитие като социален работник в отдел „Закрила на детето“ и работи с деца и техните семейства за овладяването и преодоляването на конфликтни ситуации. Има дългогодишен опит в оценка на риска, изготвяне на планове за действие и превенция на изоставянето на деца, както и обучение на кандидат-осиновители. В продължение на 7 години придобива опит в корекционна и социално–педагогическа работа с правонарушители. Изготвя преценка за поправителното въздействие на местата за лишаване от свобода върху изтърпяващите наказания, тяхната нагласа и подготовка за живот на свобода. В момента отговаря за организиране и провеждане на цялостната възпитателно-корекционна и социализираща дейност с децата/младежите в ЦНСТ. Управлява целия процес по отглеждане, възпитание и задоволяване на потребностите на настанените деца и младежи в центровете. Координира съвместните дейности с външни институции, община, МВР, болници, училища и други социални услуги.

  Цветан Иванов Предов е водач на листата на ПП Има такъв народ в 9 МИР.. На второ място е Христинка Илийчева Иванова. Следват Петър Бонев Костадинов, Изабел Георгиева Вранчева и Силвестър Живков Иванов.

 На вота състоял се вчера Има такъв народ взе 670 гласа.Те са им достатъчни да получат петия мандат.

За пореден път коалиция ГЕРБ-СДС ще се размине с депутатско място,заради системата Хейър-Ниймаер.На 2 април тя подобри резултата си от октомври 2022 г.Вероятно обаче,това няма да се окаже достатъчно водачът на листата и председател на 44 Народно събрание Цвета Караянчева да влезе отново в парламента.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини