От х:

Днес в x:

Отново въведоха Синя зона в комплекс „Младост“

Отново въведоха Синя зона в комплекс „Младост“ в Кърджали. Мястото бе извън обхвата на платеното почасово паркиране за кратко, заради масово недоволство на живущите. Днес много от тях бяха изненадани, че зоната отново функционира.
“Неприятно, ние трябва да се съобразяваме с тази зона и да плащаме и пак повтарям, да плащаме за нещо, което не е осигурено като услуга. Плащането става за осигурени паркоместа, а такива няма в момента“, твърди един от живущите.„Паркираме тук още от 1975г. и никой не ни е правил проблем. Против сме в дворовете на жилищните комплекси да има Сияна зона“, отсича възмутено друг.

Според ръководството на „Паркинги, гаражи и зони за паркиране“ промяната е въведена по искане на част от живущите в района.“Във входа на комплекс „Младост“ вчера е поставена табелата, защото имаме сигнали от част от живущите, че дворът им се е напълнил с чужди коли и това е начин да регламентираме за всеки, който идва отвън, че там се заплаща“, посочва Шенай Мехмедали управител на „Паркинги, гаражи и зони за паркиране“.
За тези, които не желаят да плащат имало алтернатива. “Булевард „Беломорски“, джобовете са напълно безплатни и хората могат да паркират и там“, допълни Шенай Мехмедали.
По проект паркоместата в двора на комплекса са само четири. Останалото пространство са тротоари и зелени площи. От предприятието уверяват, че ще потърсят вариант за осигуряване на допълнителни места.

Повече по темата в новините на еТВ.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини