От х:

Днес в x:

Промени в движението по повод честването на Съединението в Пловдив

От служителите на пловдивската дирекция на МВР са предприети всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасността на движението в областния град и региона по повод предстоящото честване на Съединението на България на 6-ти септември.

Във връзка с провеждане на 46-ти Международен мемориален  маратон „Съединение“ се очаква да има временни промени на движението в Пловдив.

Във времевия интервал от 9.00 ч. до 14.00 ч. се въвежда забрана за преминаване на всички моторни превозни средства по следните маршрути:

 - пробег от гр. Съединение – влизане в гр. Пловдив – бул.“Васил Априлов“- моста на река Марица – наляво по бул.“Шести септември“ и финал на площад „Съединение“.

- междинен пробег „Съединение“ с дължина 2 км – старт около 10.10 ч. пред ДКЦ 2 на бул.“Шести септември“ по маратонското трасе до площад „Съединение“.

- втори междинен пробег „Съединение“ – старт от 09.30 ч. от кръстовището на бул.“Руски“ до площад „Съединение“.

Същата вечер, по повод тържествената заря-проверка на площад „Съединение“, от 17.00 ч. до приключване на събитието, няма да се допускат автомобили по бул. „Шести септември“, в участъка между бул. „Цар Борис ІІІ Обединител“ и бул. „Руски“.

На изградените контролно-пропускателни пунктове в района на площада  служителите на реда ще извършват щателни проверки на посетителите.

Няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол или наркотици, и такива, които носят оръжие или други опасни предмети.

Полицията апелира водачите на МПС да избират обходни маршрути в посочените интервали и  да проявят необходимото търпение за нормалното протичане на спортните мероприятия и тържествата.  

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини