От х:

Днес в x:

Поетапно ограничават движението утре, заради Международната колоездачна обиколка на България

Във връзка с 69-ата Международна колоездачна обиколка на България, която на 1 септември ще премине през област Кърджали, от Пътна полиция съобщават за поетапно ограничаване на движението. В интервала от 15 часа до 18 часа на 1 септември ще бъде ограничено движението по второкласния път Момчилград-Крумовград и по третокласния път Крумовград–язовир „Студен кладенец“. Моторните превозни средства ще бъдат  временно отбивани и спирани. От Пътна полиция препоръчват на водачите да не предприемат пътуване по участъците с ограничения, ако не е крайно наложително, тъй като няма подходящи алтернативни маршрути за придвижване.

Нерегистриран автомобил бил засечен в хода на специализирана операция на територията на РУ-Крумовград. Малко след 10 часа вчера полицейски служители проверили в града „Фолксваген“, управляван от 53-годишен. При направена справка станало ясно, че колата е със служебно прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Образувана е проверка по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Специализирани операции. 183 моторни превозни средства са били проверени на територията на полицейските управления в Момчилград, Крумовград, Ардино и Кирково в интервала от 9 часа до 11 часа вчера по метода на широкообхватния контрол. Констатираните нарушения са 36, съставени са 3 акта и 33 фиша по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини