От х:

Днес в x:

Малките джудистки на Димитровград с най-много медали от "Марица опън джуниър"

Изображение 1 от 4

    На 25 юни 2022 година в гр. Димитровград в спортна зала Младост се проведе първият турнир за деца "Марица опън джуниър" за състезатели по Джудо на възраст от 6 до 12 години. На състезанието участваха 222 деца от 25 клуба от България, Румъния и Украйна. 

    В отброната надпревара при момчетата най-много медали имат състезателите на Хасково, следвани от "Кано" - Русе и "Хаджи Димитър" - Сливен, а Димитровград "Джудо" остава на пето място. При момичетата Димитровград са първи, следвани от "Хаджи Димитър" - Сливен, а трети са "Кано" - Русе.

    Димитровград бе представен от 20 състезатели от местния клуб "Джудо" - Димитровград. Шампиони в своите категории стнаха Жасмина Миткова и Теодор Борисов при най-малките. В тази възрастова група Александра Димитрова, Божидар Петров и Кристиян Делчев са втори. Третите места са за Рая Будакова и Радина Димитрова.

    В по-високата възрастова група Пресиян Господинов изгуби финала до 55 кг и остана втори, втора е и Иванина Жекова. В същата възрастова група трети са Виктория Стоянова и Ивайла Димитрова. 

    Условията, които бяха предоставени от община Димитровград и спортна зала Младост, бяха чудесни и помогнаха за организацията и безпроблемното протичане на турнира.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Bb
      Bbb
      3 0
      16:20, 27 юни 2022
      Някои съдии постъпиха доста некоректно, към участниците.
    Последни новини