От х:

Днес в x:

Нерегистрирани автомобили спипаха полицаите при специализирана операция в областта

Нерегистрирани моторни превозни средства и неправилно пренасяне на огнестрелно оръжие са били засечени в хода на специализирана операция на територията на областта за опазване на обществения ред и противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. 61-годишен се придвижвал с нерегистриран мотопед в село Звиница. На територията на РУ-Кирково 76-годишен управлявал лек автомобил с прекратена регистрация. При проверка на „БМВ“ в село Бойно полицейски служители установили, че 39-годишният водач неправилно съхранява ловна карабина, на която допълнително било монтирано самоделно устройство. Оръжието е иззето и е на съхранение в РУ-Кърджали.

534 моторни превозни средства са били проверени на територията на областта в хода на специализирани операции, проведени в периода от 11 юни до 14 юни за ограничаване на предпоставките за тежки пътни произшествия и контрол за спазване на ЗДвП. 207 са констатираните нарушения, съставени са 23 акта, 71 фиша и са заснети 113 клипа за превишена скорост.

 Два екипа на службата в Кърджали премахнали надвиснали дъски от покрив на административна сграда в областния град и обезопасили газова бутилка на лек автомобил.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини