От х:

Днес в x:

Комплексите в Главатарци резервирани от туристи за Новогодишната нощ, в Кърджали се намират места

Комплексите в зоната за отдих Главатарци са  резервирани за туристи за Новогодишната нощ, докато в Кърджали все още се намират свободни места. Гостите са от цялата страна, като преобладават тези от София, Пловдив и Бургас. Има и туристи от Турция. В хотел „Главатарски хан” няма места отдавна. Все още може да си запазите маса в ресторанта. Кувертът е 60 лв.за възрастни и 25 лв за деца. Предлагат се три различни вида менюта, като едно от тях е за вегетарианци.Баницата е домашна и с късмети.

 В комплекс „Рока” също е пълно. Пакета за три нощувки е 299 лева. След Новогодишната нощ е предвидена късна закуска-брънч . В нея са включени различни блюда и напитки.

   Проблемът пред стопаните на комплекси и къщи за гости в зоните за отдих Главатарци и Енчец е пътят. Гостите не крият недоволството си от неговото състояние и често се отказват повторно да посетят тези туристически оазиси. Напоследък са зачестили оплакванията заради ремонта на колелото на Пазара. Тук мнозина се объркват поради незадоволителна пътна сигнализация. Най-недоволни са рибарите идващи от цялата страна. Те са платежоспособни клиенти , но доста капризни и не разбират как такива зони за отдих може да нямат приличен път.

  В Кърджали новогодишните купони вече стартират. По меродавна традиция колективи от предприятия и фирми празнуват в комплекс „Арпезос”. Кулминацията е Новогодишната нощ. Кувертът е 55 лева. За празничната атмосфера е предвидена жива музика. Акцентът е на популярния жанр и българската класика.

  В Старата къща също търсят празничното настроение , чрез добрата жива музика. Кувертът е 70 лв. Има три различни менюта.

  В „Парадайс” по традиция чакат млади компании. И пак по традиция в Новогодишният дванадесети час ще има голяма заря.

 Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини