От х:

Днес в x:

Банката с главно „Б”в Кърджали отвори врати на нов,стар офис

Изображение 1 от 3

    Банката с главно „Б” в Кърджали отвори врати на нов,стар офис. Десет години след като напусна сградата, известна за жителите на област Кърджали като „Банката”, ОББ се върна отново в нея.Сега обаче офисът е изцяло реновиран и предлага всички условия за модерно банкиране и обслужване на клиентите.

      За церемонията по откриването в Кърджали пристигнаха Ян Суинен, член на кънтри тийма на КВС Груп за България, член на Управителния съвет и Изпълнителен директор Маркетинг и дистрибуция-банкиране на дребно на ОББ; Десислава Симеонова, член на кънтри тийма на КФС Груп за България, член на Управителния съвет и Изпълнителен директор Корпоративно банкиране и МСП на ОББ; Анна Атансова, директор Дирекция Клонова мрежа; Николай Ценков,регионален мениджър регион Стара Загора и др.

    Добре дошли отново! Отново в нашия дом!С тези думи се обърна към гостите на тържественото събитие директорът на клона на Обединена българска банка в Кърджали Христина Тодорова.

    Тя посочи още: ние сме и новодомци - това си е нашето място, но много по-модерно и много по-красиво.

    Това е и банковия офис, който е най-разпознаваем от гражданите на град Кърджали, това е сградата, която всички ние кърджалийци сме свикнали да наричаме „банката“, подчерта Христина Тодорова.

    Тя отбеляза още: На първо място – благодаря на всички вас - нашите партньори и клиенти за съвместната ни работа. Ние сме това благодарение на вас! Гордеем се, че сте наши клиенти! Благодарение на вас нашата банка е лидер на пазара в град Кърджали! Разчитайте, че ще направим така, че и вие да продължите да се гордеете с нас!

    Ян Суинен приветства присъстващите с добре дошли от името на Кънтри тийма на КВС Груп и Управителния съвет на ОББ.

    Надявам се, че оценявате двете неща, които направихме в Кърджали. Първото е да върнем местния клон на мястото , където е бил винаги. На второ място, да го комбинираме с новия интериор, в който да ви посрещнем, отбеляза Ян Суинен.

     Сигурен съм, че можем да ви обслужваме добре в този клон със всички наши банкови и застрахователни услуги. КВС е собственик на най голямата банково-застрахователна група в България. По принцип КВС Груп е един от най-големите инвеститори в България, посочи Ян Суинен.

    Съвсем скоро ще обявим нови инвестиции, чрез създаването на Бек офис на цялата група в България. Трябва да знаете,че на нашата група в Европа се гледа, като на една от най-сигурните банки. Това се прехвърля и съвсем ясно към ОББ. ОББ има най-високия рейтинг на българския банков пазар. Много от нашите инвестиции вървят в посока на иновациите. Ще подобрим интернетбанкирането, току що пуснахме и видеобанкиране. Тази година получихме награда за най-иновативна банка. Беше номинирано нашето мобилно банкиране. Което е важно за Вас присъстващите тук-получавате оптимално обслужване в клона в Кърджали. Благодаря ви ,че сте лоялни клиенти на ОББ, каза още членът на кънтри тийма на КВС Груп.

      Изказване от името на клиентите на ОББ в Кърджали направи Джевдет Адем, собственик на ЕКИП холдинг.

      Той сподели, че е клиент на банката от далечната 1975 г и стартира от тази зала. Радвам се , че банката си дойде точно на мястото. Инвестицията си заслужава защото Кърджали стана стратегически град в този регион, вписващ се в триъгълника Одрин-Комотини-Кърджали.

      Водосвет отслужи енорийският свещеник отец Петър. Той се обърна към Всевишния с думите: Дай своя мир на ОББ и всички , които работят и ще работят с нея. Нека господ им дари здраве и благодат, каза още в молитвите си свещеникът.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини