От х:

Днес в x:

Джордж Клуни покани Бербо у дома си

Холивудският актьор Джордж Клуни покани Димитър Бербатов на гости във вилата си в италианското градче Комо, писа Монитор. Причината за предложението е намерението на кинозвездата да събере всички футболисти на "Манчестър Юнайтед".

Единственото условие на купона било гостите в къщата да дойдат сами или със съпругите си. Всякакви приятели и познати били забранени, за да се запази целомъдрието на 400-годишната къща.

Холивудският актьор покани Димитър Бербатов във вилата си.

Поканата към Бербатов била отправена чрез колегата му Дейвид Бекъм. Английският национал съобщил за купона на някогашните си съотборници от "Олд Трафорд" при посещението си за двубоя с "Арсенал" от Шампионската лига.

Самият Бекъм в момента живее във вилата на Клуни заедно със съпругата си Виктория. Актьорът решил да им преотстъпи красивото си имение, чиято стойност е над 35 милиона евро, за времето, в което те ще прекарат в Милано. Преотстъпеният от американския клуб "Лос Анджелис Галакси" Дейвид ще остане в "Милан" до есента.

Къщата на Клуни, разположена в близост до италианската столица на модата, се намира на единия бряг на езерото Комо. Едноименното градче е известно с множеството си магазинчета, които са като магнит за знаменитостите. Мястото е прочуто също с красивата си природа и кокетните вилички, предпочитани от много известни личности, сред които и самият Джордж Клуни.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини