От х:

Днес в x:

Екшън като в Патиланско царство, баба Цоцолана се разправя с две кърджалийчета

Екшън като в Патиланско царство се разигра в Кърджали и за малко не завърши с побой над две момичета на 10 и 12 години. Опит да ги напердаши извърши родната им леля , влязла в ролята на баба Цоцолана. Причината е невинна постъпка на кърджалийчетата. На 25.04.2018 г.лелята Д.Ж.Т. погонила двете хлапета, които карали велосипеди. Те се барикадирали зад входната врата  и повикали родителите си за помощ. През това време леля им докладвала по телефона на брата на бащата на децата и свой съпруг :”Ей сега ще ги оправя аз тях!” и „Оправих ги!”.Обърнала се към децата с думите :”Защо сте запушили с дъвка пощенската кутия?”;”Ще ви набия”. Родителите на децата се отзовали на сигнала за помощ и ги отървали от физическа разправа. Те веднага се свързали с телефона за спешни повиквания 112 и с телефона за психическа помощ 116.

Те сезирали и Районният съд за домашно насилие. Магистратите отхвърлили жалбата им. Не така протекли нещата в Окръжен съд. Окръжните съдии постановили, че е налице домашно насилие и постановили въздържане на лелята от него.

Ситуацията е деликатна,защото семействата на двамата братя живеят в един блок в Кърджали, през един етаж и искри могат отново да прехвръкнат.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини