От х:

Днес в x:

Кметът на Златоград обяви 2 август за ден на траур, организират бдение на мястото на трагедията

Със заповед на кмета на Община Златоград, 2 август е обявен за ден на траур по повод внезаната и нелепа смърт на 13 годишния Митко Крушков, който беше прегазен на тротоара на 31 юли вечерта. Пред всички административни сгради на Общината, националният флаг ще бъде свален наполовина на носещите тела. Отменят се всички увеселителни мероприятия.

"Изказвам своите най-искрени съболезнования на близките на загиналия при нелеп инцидент, за безвъзвратната загуба на невръстния човешки живот. Травмата е жестока, поднасям искрено съчувствие и морална подкрепа! Всеки от нас може да стане жертва на такава житейска несправедливост!  Водачи на МПС, бъдете внимателни на пътя, улицата, където и да сте! 
Отнасяйте се разумно към себе си и към останалите! Поклон! Да бъде светъл пътя ти, мило дете!", написа кметът на Общината в страницата си в социалната мрежа.

В подкрепа на опечаленото семейство на 2 август- между 19:30 -20:00 на входа на града-мястото на трагедията, се организира бдение, а организаторите приканват всички да се съберат, за да подкрепят опечаленото семейство и да почетат паметта на 13 годишното дете с цвете и запалена свещичка.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини