От х:

Днес в x:

Медици консултират безплатно в центъра на Хасково навръх професионалния си празник

Безплатни консултации на открито организират различните медицински институции от Хасково. Акцията „Център здраве“ започва в 11 часа. Навръх професионалния си празник-7-ми април експерти на РЗИ, специалисти от Сдружението на общопрактикуващите лекари, МБАЛ Хасково, Общностен център, представители на проект „Шанс в дома“, на ДКЦ 1 и на Филиала в Хасково към Тракийския университет Стара Загора, както и от НЗОК, ще заемат места в Дървените къщички по главната улица.

Специалисти от различните институции ще дават безплатни консултации, а специалисти от здравната каса ще отговарят на въпроси на граждани.

Безплатни прегледи от 10 до 13 часа обяви и МБАЛ Хасково, чиито специалисти ще преглеждат в кабинетите в отделенията на болницата.

По повод Деня на здравния работник медицинският персонал в училищното и детското здравеопазване на община Хасково ще получи бонус от по 50 лева, съобщиха от общината.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    23
    231796
    12 -1
    12:54, 6 апр 2017
    Консултации, без да е направено някакво изследване, няма как де ефективно - например за диабет, холестерол, хемоглобин, високо кръвно. Един биоскенер поне може бързо и лесно да установи отклонения или поне вземане на кръв на място. Тогава на база на резултата лекар може да даде консултация. Да искаш да направиш добро е хубаво, но то не трябва да е проформа. Похвална е идеята но нали целта е да има полза от мероприятието.

Още новини

Последни новини