От х:

Днес в x:

Каракачанов: Ще запазим единството на обединените патриоти

"Най-доброто, което можем да направим, е да запазим марката обединени патриоти и ще я запазим въпреки различията. За да се има една реална алтернатива на властта". Това каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пред Би Ти Ви.

"Опонент, не враг на ПФ са всички останали партии. ГЕРБ и БСП са ни опоненти, ДПС и ДОСТ не влизат в сметките на комуникация. Бихме направили коалиция с всяка една от нормалните партии, без етническите – ДПС и ДОСТ", допълни той.

На въпрос на водещата защо в политика няма красиви битки, както в спорта, визирайки мача Григор Димитров - Рафа Надал, лидерът на ВМРО отговори: "Няма красиви битки в политиката, защото няма красиви идеи". "Чували ли сте български политик да отстоява кауза, която е романтична, но не му носи гласове", попита Красимир Каракачанов.

Водещата разказа, че думи на коалиционния му партньор Валери Симеонов са предизвикали буря от възмущение. Лидерът на НФСБ обяви преди дни, че президентът Румен Радев е просто един шофьор на самолет.

"Не съм съгласен с думите, но не съм в детската градина и не съм му дружинна. Защо трябва да тълкувам чужди думи? Мога да отговарям за моите думи. Не съм цензор на никого", каза Каракачанов. Той е убеден, че на новия президент трябва да се даде малко време: "Но ако сегашният президент прави политика като предишния президент Росен Плевнелиев, ще бъда категорично срещу него."

 

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини