От х:

Днес в x:

Шестетажен закрит паркинг в центъра, БСП – Хасково поиска крепостите на ДПС - Преглед на печата 10.11.2008

Днешният печат отново поставя начело инцидентите от уикенда. Рокер троши череп в каруца, бере душа – челно в Новинар. Без покрив пък е заглавието в Хасковска Марица. Материалът е за 85-годишната хасковлийка, чийто дом бе изпепелен.

Темата за паркирането в Хасково набира скорост. На първа страница на Хасковска Марица четем за планувания от общината комплекс от 100 гаража на Дунав. Информират ни още за предвижданите реконструкции – този път на градската градина и Ямача, и за пяците, които ще борят неправилното паркиране.

Топлата вода ще изпревари газифицирането на Хасково, е заглавието на обширното интервю с кмета Георги Иванов в притурката за общество на Хасковска Марица. Там пък научаваме за шестетажен закрит паркинг в центъра, до 21 век, с който ще бъдат решени част от проблемите с паркирането в града ни.

19 години след Десети, приносът на Илиев. За Хасковската демокрация четем в Новинар. На датата, белязала историята на България, е посветена двойна вътрешна страница.

Обричат животновъдите на фалити според шефа на частните ветеринари д-р Исмаил Мустафов. Материалът е на първа страница на Новинар под залавие НМС изтри 8 години от живота ни.

МБАЛ-Хасково със скенер за 700 бона, Намериха 5 гюллета от генерал Гурко, БСП – Хасково поиска крепостите на ДПС са други заглавия от днешния Новинар.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини