От х:

Днес в x:

Половин терабайт "джобен" сторидж

Миниатюрният драйв My Passport Elite тежи само 200 грама
Компанията Western Digital обяви нови продукти от линията портативни дискове My Passport с увеличен капацитет от 500GB. С максимално тегло под 200 грама, те могат да бъдат носени в джоба на потребителя и да издържат на интензивна ежедневна употреба.
Портативните твърди дискове My Passport Elite притежават инструмент за измерване на капацитета, който показва на потребителите с какво пространство разполагат. Със специалния софтуер за автоматично резервиране потребителите могат да определят папки и файлове за автоматичен и постоянен бекъп.
Устройствата от новата фамилия My Passport с капацитети от 400GB и 500GB се предлагат в онлайн магазина на компанията на цени от $179.99 и $219.99, в зависимост от модела. Другите две серии My Passport Elite и My Passport Essential идват с капацитети от 60GB до 500GB.
С новите си предложения Western Digital отговаря на нарасналите потребности на мобилното общество от малки, леки и надеждни USB твърди дискове с капацитети, доближаващи тези на твърдите дискове за настолни компютърни системи.
Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини