От х:

Днес в x:

Слуховете за бой между Митков и Вълчев са силно преувеличени

Бой, с разменени юмручни удари между кандидатите за кметско място Христо Вълчев от ГЕРБ и Николай Митков от БСП не е имало. Това потвърдиха и двамата засегнати от градската легенда в нощта на балотажа. Според слуховете двамата са се засекли в циганската махала. Митков е снимал как Вълчев купува гласове, а това изнервило стигналият до балотаж адвокат и той му нанесъл удар в зъбите.

Истината, разказана от Митков и Вълчев звучи по различен начин. Но и двамата засегнати отричат да има нанесени удари.

Според социалиста той е бил в махалата по сигнал. Снимал е Христо Вълчев, който видимо изнервен е поискал да знае дали са станали хубави снимките, а след това е посегнал и го е... потупал по бузата. Николай Митков е подал жалба в полицията, написал е обяснение, но няма намерение да съди Вълчев.

Според адвоката, той се е сблъскал на това място с Дечко Петков. Петков е повикал Митков. Митков се е държал предизвикателно и е действал като маша на Петков. Христо Вълчев е викан в полицията и е дал писмено обяснение.

Накратко ако перифразираме Марк Твен: „Слуховете за побой, с избити зъби и мъжкарско поведение – са силно преувеличени“. Кой и защо е бил в циганската махала може само да гадаем. И двете страни твърдят неща, с които обвиняват отсрещната, че е била изнервена, но и двамата отричат да е имало бой.

Теодора Кирякова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини