От х:

Днес в x:

Д-р Емил Караиванов: "Водният цикъл" е на дневен ред през новия мандат

    Вчера кандидатът за кмет на община Асеновград д-р Емил Караиванов се срещна с жителите от балканските села на общината - Горнослав, Орешец и Добростан. Основните обсъждани въпроси бяха свързани с подготовката за зимата в планинските райони.

    В късния следобед д-р Караиванов и неговите колеги, кандидати за общински съветници от "БСП - АБВ, ППК "Екогласност", Енко Найденов, Маргарита Стоилова, Екатерина Гешева, Гео Караданов, Божидар Носиков, Божидар Малинов, Ваня Гераксиева се срещнаха и с асеновградчани от квартала до градинката на Стоматологията. Хората, проявили интерес към срещата, заявиха, че са доволни от управлението на града през последните четири години и че подкрепят категорично д-р Караиванов за втори кметски мандат. Въпросите, на които те търсиха отговори, бяха свързани с реализацията на големия воден проект и пречиствателната станция за отпадни води. Д-р Караиванов обясни, че европейските регламенти не са дали възможност в последната година от мандата да започне изпълението на проекта: "Всичко е готово, имаме дори проведени процедури, но нямаме финансиране. Държавата все още не е изяснила отношенията си с Европкомисията, за да стартираме проекта. Надявам се, че още през първата година на следващия мандат реалната работа, свързана с инвестиции във ВиК-мрежата и пречиствателната станция в Асеновград да започне".

    Срещата в градинката до Стоматологията бе проследена с интерес от десетки малчугани, които току надничаха какво си говорят големите. Всички бяха зарадвани с балони, подарени им от д-р Караиванов.

    Платен материал.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини