От х:

Днес в x:

"Комиците“ ще разсмиват Хасково на 22 август

Ненка е една от любимките на публиката

Народните любимци от "Комиците" отново тръгват на турне из България с чисто нов, специално създаден спектакъл "Смях народен". Няма да подминат Хасково. Гостуването ще бъде на 22 август на площадка „Спартак“ (Летен театър), началото е от 20:30 часа. Стандартните билети ще са по 12 лева, а вип пропуските ще струват по 20 лева. Още от сега желаещите могат да си закупят билети онлайн на Тикетпро – www.ticketpro.bg. Любителите на хумора ще имат възможност да си закупят билети и в деня на представлението от касата на Летния театър.

Освен познатите ни актьори, в спектакъла ще се включат много приятели на "Комиците", а специално участие ще има певицата Поли Генова. Ще се раздават и много награди, сред които готварска печка и лаптоп. Всеки, закупил билет, ще има шанс да си тръгне с някоя от големите награди. На място ще има и традиционна скара, приготвена пред очите на зрителите, от която всеки с билет ще може да се възползва безплатно.
Турнето на „Комиците“ започва от 18 август, когато ще гостуват в Сандански, след това в Пловдив (19 и 20 август), Стара Загора (21 август), Хасково (22 август), Бургас (24 и 25 август), Варна (26 и 27 август), Каварна (28 август), Русе (30 август), Горна Оряховица (31 август).


Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини