От х:

Днес в x:

Забележителна стихосбирка представиха в димитровградската библиотека

Поетът Кръстьо Кръстев представи най-новата си книга в димитровградската библиотека

Най-новата си книга - "Ехо от любов" представи в голямата читалня на Градска библиотека поетът Кръсьо Кръстев тази вечер. Изпълнената до краен предел зала посрещна приятели, почитатели и ценители на римуваното слово от Димитровград.

За творбата на доайена на поезията в Димитровград говори поетът и драматург Петър Атастасов, който е и издател на книгата. Анастасов нарече книгата забележителна, която вплита в себе си едно голямо откровение.

Искреност е основната характеристика на стихосбирката на Кръстьо Кръстев, а негови липсващи недостатъци са фалша и лъжата. Според Анастасов, красиви и изумително дръзки сравнения е използвал Кръстев в книгата си, за да постигне ефект върху читателската аудитория.

Издателят дори призна, че трудно се пише критика върху поезията на Кръсьо Кръстев, затова бе подготвил есе върху неговото творчество.

"Виновникът" за творческата вечер се изкуши да прочете дузина свои стихове, описващи размирното време, в което живеем. Получи аплодисментите на присъстващите и пожелания за още много творчески вдъхновения в годините напред.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Голямата читалня се изпълни до краен предел по време на премиерата на новата книга на Кръстьо Кръстев

Поетът Петър Анастасов представи книгата на Кръстьо Кръстев

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини