От х:

Днес в x:

Мариана Попова: Няма да се женим с Ханес, но не сме скарани

Информацията, че певицата Мариана Попова и вечният годеник Ханес са скарани, се оказа силно преувеличена и в голямата си част невярна. Колоритната участничка от „ВИП Брадър" преди ден призна пред журналисти, че недоразумения между тях не е имало, но също така не възнамеряват да сключват официален брак.

„Скандал между нас категорично не е имало. Това са чисти измислици на вестниците, в които няма и грам истина. Животът ни си върви по обичайния начин и не мислим да го променяме. Вероятно след седмица или две ще отидем в Италия, защото там е по - топло през зимата. Предпочетохме да изкараме Коледа и Нова година в България, защото Ханес обожава нашенските сърмички" - разкри изпълнителката.

Мариана Попова беше категорична, че с мъжа си нямат никакво намерение да минават под венчилото. Публичното му обяснение в любов по време на брадъра ги накарало за момент да се замислят, но впоследствие и двамата отхвърлили тази възможност. Както винаги били единодушни и по този въпрос, а според тях брака само убива истинската любов.

В столицата пък наскоро тръгнаха слухове, че Мариана Попова и Ханес сериозно са го закъсали с парите, поради което наистина имали временно неразбирателство. Защото въпреки финансовите проблеми, певицата напъвала да си купува нови и нови бижута, защото скъпоценностите я карали да се чувства добре.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини