От х:

Днес в x:

Арестуват Багата след "ВИП Брадър"?

Столични полицаи не могат все още да преглътнат факта, че били прецакани от Благой Иванов - Багата заради това, че оневини човека, който за малко да му отнеме живота Даниел Стефанов-Дъмпела.

Така 4-месечното им разследване, стотиците изписани страници и разпитите на свидетели са отишли на вятъра. Спецченгета заподозрели Багата в лъжесвидетелстване, пише в днешния брой ``Всеки ден``.

За сметка на това самбистът е посочил арестуваният преди дни Иво Чобанов-Пилето. Багата казал, че го видял с "периферното си зрение". През цялото лято Пилето бил "окичен" със СРС, но полицаите не успели да намерят нито едно доказателство за неговата вина.

Самият нож, с който Багата беше наръган също не е открит. Лекарите от Пирогов още при изписването на спортиста предупредиха, че заради силните лекарства е възможно той да има бели петна в паметта си.

"Знаем, че има сделка между Благой и Дъмпела и ни е яд за хвърления труд. Въпреки това продължаваме да работим по случая. Ако намерим доказателство, ще повдигнем обвинения към спортиста за лъжесвидетелстване", казал пред вестника висш полицай.

Възможно е той да бъде задържан след излизането си от VIP Brother, предполага вестникът, но е възможно и да му бъде спестен този срам. Роля в това може да изиграе и бащата на Багата, който е от ГДБОП.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини