От х:

Днес в x:

31 °C

Полицейските проверки на КПП-тата в Хасково продължават и в дъжда

  Полицаите на КПП-тата в Хасково продължават да извършват проверки в първия ден от новата седмица. Днес е и първият работен за повечето граждани, след въвеждане на новите мерки заради коронавируса, за които здравният министър издаде заповед.

  Около 8 часа днес, макар слабия валеж от дъжд, униформените продължаваха с контрола по спазване на ограниченията за пътуване. Те проверяваха водачите, които удостоверяваха със служебна бележка причината си за пътуване. Тази сутрин нямаше големи струпвания на коли на постовете по пътя за Димитровград и по пътя за Минерални бани, каквито се получаваха в София и Пловдив.

  Макар вече да са по-дисциплинирани водачите с наложените мерки, все още има шофьори, които се опитват да влязат или да напуснат Хасково без основателна причина, заради което полицаите ги връщат.

  През КПП-та се пропускат само хора с доказана потребност - трудово естество, здраве, завръщане в дома или настоящия адрес, което се удостоверява със служебна бележка от работодател, медицински или документ самоличност.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (23)

  • 1
   Въ
   Въпрос
   52 -18
   08:55, 23 мар 2020
   Ако заптието пипне документите на заразен , колко хора ще зарази ?
   • Ум
    Уместно
    28 -3
    11:16, 23 мар 2020
    Всички след това най-вероятно
  • 2
   До
   До светлозара димитрова
   67 -6
   09:21, 23 мар 2020
   Аз съм водач от 25г искам да ви кажа, че сутринта полицаите който бяха на ОМВ си вършеха много добре работата, следяха за постоянно натрупване на коли в колоната като същевременно не допускаха километрични опашки и няма защо да се сърдите двама полицай трудно могат да проверят всеки автомобил който минава в час пик от там.
  • 3
   Ба
   Бахтияр
   27 -19
   09:39, 23 мар 2020
   Светле следващия път спри до въпросния полицай и му кажи,че искаш гинекологичен преглед не да ти показва с пръст да продължиш.
  • 4
   Г-жо Димитрова,като имаш такива претенции,че полицаите "НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ" функциите си,защо ТИ него смени за 10 минути,със своето гражданско право да помогнеш,ами плюеш хората ,които не са спали,не са яли,нямат ръкавици,а??????!!!!!!!
   Ако ТИ ,имаше поне един близък приятел (полицай,полицайка) нямаше така да говориш, сигурен/сигурна съм,а да не говорим,ако е детето ти,съпруга ти!!!!
   Хайде,НЕ се исказвай НЕ подготвена,че само да те светна,че като те видят от Фейсбук групата,могат така да те санкционират,че свят ще ти се завие,да не говорим че 1 000 000 причини и нередности ще ти намерят по МПС-то дето патуваш,защото силно се надявам ,че си исправна!!!!
   Дай да се видим какво представляваме,че тогава да гледаме на хорският двор!!
   Скъпи съграждани,моля спазвайте регламентираните инструкции за борба с коронавируса,и моля уважавайте труда на всички хора,които правят необходимото и повече от необходимото за всички нас.
   Благодаря!!!
   • Съ
    Съгражданин
    13 -11
    12:43, 23 мар 2020
    Съгражданко, вероятно си права в съжденията си.
    Обаче си толкова неграмотна, че на човек свят да му се завие, честно! Чудя се малко книги ли си чела или малко диктовки са ти правили в училище, или и двете....
  • 5
   Ви
   вип
   27 -17
   09:43, 23 мар 2020
   Пълна пунта мара както каза колегата днес пипат на души лични карти един да има е достатъчно.Човека може да е заразен и пак да обикаля от град на град без здравни инспектори на място нищо не правят само пречат на хората.Ако съм в Харманли мога да си обикалям съседните градове без някой да ме спре и ако съм заразен става мазало.С две думи за едните може за другите не.
   • 12
    12345
    27 -11
    10:15, 23 мар 2020
    Като си толкова умен не си вземай рестото в магазина да не се заразиш!!!!!
    Нали тези пари са взети от касиерката евентуално от няякой болен!!!
    Смешни сте с тези ваши разсъждения!!!!То всъщност е същото и със стоката в магазина - не яжте и не пийте нищо освен наличното ви домашно приготвено в килера!!!!
   • Ба
    Бате
    8 -2
    13:31, 23 мар 2020
    Бате той реална заплаха няма
  • 6
   Ва
   Вальо
   10 -6
   09:47, 23 мар 2020
   Павка прибирай се, недей обикаля
  • 7
   Се
   Селянче
   23 -3
   11:47, 23 мар 2020
   Останахме затворени на село без аптеки,лекар и без пари банкомати няма в града не може и какво е решението все още никой не казва
   • Ве
    ветеринарката
    1 -4
    14:47, 23 мар 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 8
   Пи
   Питащ
   20 -3
   12:24, 23 мар 2020
   Г-н Дечев кажете какво да правят всички живеещи на село от общ Хасково като им се наложи да идат до град Хасково при нужда,като няма кой да им даде бележки?
   • Бр
    братчет
    9 -14
    13:08, 23 мар 2020
    пропуска е една драйсетолевка сгъната в бял лист. Виж коментара
  • 9
   Вр
   Време е
   17 -10
   13:29, 23 мар 2020
   Простия народ предаде държавата в ръцете на ТИКВАТА сега да видите хубаво ли е фуражките да ви оправляват.
  • 10
   Пе
   Петрол
   9 -1
   14:37, 23 мар 2020
   Проверете работещ в града на бензиностанция Круиз, ходил до Лондон за няколко дни и веднага на работа без да спазва карантина.Излиза и не спазва и в квартала го виждат всички.
  • 11
   Ли
   Лили
   6 -2
   14:53, 23 мар 2020
   Който иска да тегли пари от СЕЛО в ГРАДА от банкомата, попълвайте в декларацията че отивате до БАНКАТА!

   Ще Ви пускат на това основание!!!
  • 12
   Ра
   Рара
   5 -4
   14:57, 23 мар 2020
   Нека господа проверяващите да дадат пример като си сложат маски и ръкавици.....наложените мерки са заради вирус ....а не обичайна проверка на лични документи
  • 13
   Ро
   Робин
   10 -4
   15:05, 23 мар 2020
   Работата е ясна нещата отиват към преврат. Всички цени на продукти започват да се вдигат а хората са без работа докога ли ще издържим незнам
  • 14
   Ми
   Минал КПП
   19 -2
   15:41, 23 мар 2020
   Полицаите са най-големите жертви на взетото решение. Първо се намират на линията на заразяване, второ, метеорологичните условия не са с тях и трето, при толкова много постове едва ли успяват да съставят график, в който да няма ощетени. Не насочвайте гнева си към тях, според мен се държат изключително адекватно и мъжки понасят несгодите и спазват служебните си задължения.
  • 15
   Въ
   Въвеждане на еврото
   4 -2
   16:34, 23 мар 2020
   Мисля,че след това повишаване на живота,вече може без проблем да въведем ЕВРО-то,вече отпадна чакалнята :)
  • 16
   Се
   Селянка
   2 -1
   07:47, 24 мар 2020
   Полицайте не трябва да пипат бележките и декларациите!
  • 17
   Фъ
   ФъКю
   1 -3
   20:37, 24 мар 2020
   В качеството си на каква казваш какво трябва и не трябва да правят полицаите. Като си толкова можеща защо не застанеш до тях и да видим колко време ще издържиш.

  Хороскоп за 10.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Пестете енергията си и не се захващайте с нови дела. Ще овладеете конфликт на работното място, породен от недоразумение или нечие желание за показност. Пазете силите си за моментите, в които е нужно да сте борбени и самокритични едновременно. Предстоят ви важни срещи, от представянето ви ще зависят следващите ви проекти.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Професионалните ви позициите позволяват да наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите. Нечие не възприемчиво отношение няма да ви смути, защото сте убедени в правотата си. Можете да сдържате емоциите си и да бъдете последователни в действията си.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще се вълнувате повече от присъствието на човек, който не крие чувствата си към вас. Може би това означава нова любов или дълготрайно приятелство. Във всички случаи ще се насладите на близостта си. Доволство от постигнатото ще споходи и деловите представители на знака, предстоят им бързи реализации.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Жаждата ви за пътешествия ще ви постави в условия да избирате между две възможности. Затрудненията ви ще се от любознателен характер, по отношение на финансите си не се притеснявайте. Професионалните ви проекти и намерения ще ви срещнат с подходящите хора, с които да ги осъществите.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Предстоят ви задължения, които едва ли ще са ви по сърце. Приемете го като предизвикателство и мислете за това какво бихте правили в свободното си време. Среща със стар, но добър приятел ще разнообрази деня ви и ще ви накара да се почувствате много по-добре. Не бъдете прекалено мнителни към близките си.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Дори да са възможни несполучливи професионални контакти днес, не се отказвайте. Това само ще ви покаже, силата ви е в самостоятелните изяви. В интимните си отношения с партньора се доверете на взаимността и зачитане на другия. Днес това ще е особено наложително. Здравето ви изисква повече внимание, като не пренебрегвате съветите на специалистите.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия. Заложете на открития диалог и се вслушайте в мнението на опонентите си. Това е във възможностите ви, както и други полезни неща, които очакват вниманието ви днес.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  За да се избавите от неудовлетворението, което изпитвате напоследък, се захванете сериозно с работата си. Периодът е подходящ за сключване на сделки със значителни материални придобивки за вас. Бъдете по-смели, отстоявайте интересите си и ще се справите. Ставащото е знак за идващи успехи и завоевания на нови позиции.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Израстването в кариерата и бизнеса изискват да сте поне на нивото на конкуренцията. В тази връзка днес ще заложите на обучението и повишаване на квалификацията си, и бъдете сигурни, че времето ви няма да е загубено. Предпазвайки се от изкушения, ще вървите напред. Приятелска среща.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Променете отношението си към случващото се и живейте с положителна нагласа, за да получите удовлетворение от работата си. Поставяйте си непосредствени задачи и проявете постоянство в преследването на дългосрочните си планове. Резултати от интервю за работа ще ви направят фаворити, бъдете готови.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес много зависи от способността ви да се приспособявате. Не прекалявайте с ласкателствата и бъдете по-сдържани в отношенията си с непознати. Прекомерната ви чувствителност може да ви изиграе лоша шега. Не взимайте на сериозно всяка хрумнала ви мрачна мисъл.
  10 юли 2020
  Последни новини