От х:

Днес в x:

6 °C

Свиленград, Хасково и Димитровград получават първи бюлетините за местния вот

Изображение 1 от 6

  Общините Свиленград, Димитровград и Хасково ще получат първи бюлетините си за местния вот на 27-ми октомври в региона.

  Изборните книжа пристигнаха около 13 часа днес в Областна администрация. 502 500 са бюлетините, отпечатани за Хасковска област за кметове, общински съветници и кметове на кметства.

  По пътя им от печатницата до Хасково камионът е придружаван освен от полицията, и от двама служители на Областна администрация и от членовете на ОИК в региона.

  Оказа се обаче, че кмионът с бюлетините, изпратен за Хасково е  без борд, затова се наложи те да бъдат сваляни на площада и прехвърляни в сградата на Областна с мотокар, специално нает за случая, обясни зам.-областната управителка д-р Стефка Здравкова.

  По закон бюлетините трябва да бъдат разтоварени в общините в светлата част на деня, затова първи книжата си днес получиха представителите от Свиленград. Димитровград и Хасково следват също този следобед.

  Останалите палети с изборни книжа ще бъдат прибрани и запечатани според изискванията на закона до утре, когато раздаването им ще е по график.

  Утре сутринта още бъде приложен принципа на отдалеченост и първи ще получат бюлетините представителите на Ивайловград и Маджарово, посочи д-р Здравкова.

  При отпечатването на бюлетините е предвидено 100 процента избирателна активност. Резервът от бюлетини ще се съхранява в общинските или областните администрации и където те не достигнат, СИК ще уведомява съответно ОИК  за доставяне на допълнителни бройки.

   Haskovo.net

   

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   По
   Победа
   16 -4
   14:14, 22 окт 2019
   Каунката заедно с тъмно зелените цяла вечер ще попълва протоколи "Служебна победа за ГЕРБ"
  • 2
   Бу
   Буда банкянски
   10 -1
   20:28, 22 окт 2019
   Идват попълнени само трябва да ги сгънете и пуснете , докато има говеда ще има и касапи
  • 3
   Si
   SIC
   4 0
   00:16, 23 окт 2019
   Шайката е на приключване.

  Хороскоп за 31.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В добро настроение ще преминете през днешния ден, вслушвайки се във всичко, което има отношение към вас. Енергично ще се включите в задачите си, в стремежа си да ги приключите навреме и с желаните резултати. Среща с приятели, някои от които ще превърнете в свои бизнес-партньори.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Подтиквани от смели решения ще пристъпите към изпълнение на плановете, без да търсите нечие мнение. Пазете се от преумора, в желанието си да свършите повече работа може да навредите на здравето си. Част от вас ще потърсят ново поприще, с което ще трябва да доказват уменията си отново.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Проявете толерантност към колегите за да си осигурите подходяща работна атмосфера. Много е важно да сте съзидателни, дарявайки топлина и разбиране. Вечерта някои от вас ги очаква приятна изненада свързана с близък човек. Позитивните ви очаквания напълно ще се оправдаят.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Творчески порив събужда у вас желание да работите по осъществяване на скритите си желания. Старанието ви да сте полезни на околните е впечатляващо. Чест ви прави факта, че не изтъквате направеното и продължавате да се грижите според възможностите си. Денят ви ще е ползотворен и интересен от към лични контакти.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Отстоявайте твърдо позициите си и не допускайте вмешателство в личните ви планове. Възможно е да получите новина, която ще ви подейства като стимулатор да работите още по-усърдно. Въздържайте се от семейни спорове, дори да мислите, че сте прави. Силно се нуждаете от оздравителни процедури свързани с изчистване на организма ви. Направете нещо в тази посока.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Въпроси от делови характер ще изместят посоката на притесненията ви днес. Запазете спокойствие, така ще работите по-пълноценно и ще свършите повече. Не си позволявайте да давате мнение по въпроси, които не ви засягат, но засягат други хора. В желанието си да сте полезни ще нараните някой, за което няма да ви прости.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще се включите във времето и навреме ще приключите започната задача, още повече, че имате финансова изгода от това. Загрижеността ви за здравето на близък човек ще ви накара да потърсите и друго компетентно мнение, с което бихте добили реална представа за нещата. Мислете позитивно.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Занимават ви професионалните ви дела и не мислите за почивка, но е важно да отделите време и за отпускане. Никой не ви притеснява, по-скоро вие сами стимулирате работоспособността си. Запазете я за следващите дни, когато действително трябва да действате безотказно.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нова възможност за професионална реализация или пък началото на интимна връзка, ще вълнуват повечето от представителните на зодията. Денят е начало на промени в живота ви и ако днес може да не са така осезаеми, то в близките дни ще чувствате все по-силно ефекта им. Налага се да вземете конкретно решение по отдавна вълнуващ ви въпрос.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Пониженията тонус се отразява на здравето и общителността ви. Работете за укрепване на духа и имунитета си. Вземайте допълнително витамини, хранете се здравословно и мислете позитивно. Благодарете за всичко, което имате и ще се почувствате по-добре. За някои от вас денят е свързан с пътувания и срещи.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се опитате да наваксате изоставането си от предишните дни. Отнася се за работата ви. Това ще ви донесе спокойствие и увереност, така че, ако все още не сте започнали – действайте. Интимните връзки ще се задълбочават. Интересът към вас е по-засилен от всякога и не бива да го проигравате.
  31 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
  31 мар 2020
  Последни новини