От х:

Днес в x:

В Деня на Хасково: Петя Делчева стана световен вицешампион по борба

Навръх празника на Хасково 8 септември възпитаничката на Спортното училище Петя Делчева спечели сребърен медал на Световното първенство по борба за кадети и кадетки в Атина. На финала в категория до 40 кг., който се игра днес, българската състезателка отстъпи на японката Ханано Сакурай. Така за втора поредна година Делчева се окичи със сребърен медал от Световно първенство по борба. Припомняме, че преди по- малко от два месеца, Петя стана европейска шампионка.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Та
    Таня
    9 -2
    23:45, 8 сеп 2017
    Страхотен тандем :състезател -трениьор .Това момиче доказа как трябва да се воюва на международното поле , зарадва всички хасковлии и показа ,че и нашите специалисти не отстъпват по нищо на софиянци.След европеската титла и двете вицешампионски титли от две поредни световни първенства на този тандем пожелавам отличие от Олимпииски игри.
  • 2
    Да
    Дани
    2 -1
    13:32, 9 сеп 2017
    Страхотен успех за българската борба и най-вече за хасковската школа по-борба. Хасковската школа по-борба отново доказа, че е много добра. Тук специално трябва да се отчете големият професионализъм на треньора и специалиста по-борба Петър Кирев.
Последни новини